Jeevlar...

Ligger i min underbara säng, älskar den shiit! Tjejerna som sovit över här älskat den. Jag själv som sover här varje dag och sen sover någon annanstans hatar jag mitt liv under natten. onödig fakta om mig och min säng!  

Helgen då fredag, körde mitt race och gjorde de jag ville göra. Trött på hur jag såg ut så lite nytt, inte världens förändring men skönt för min del. Jobbet med killarna till 7, bara några timmar med dom och man får "chocken"!

Lördag- Jobbade med Vera, kl 10 får jag sms. Jag är på cluuub humör va redo. Shoot vi börjar dagen med mj och slutar med tooot tooot. Hade grymt mycket att göra men bara för att vi är ett grymt team så kände vi knappt av de. Älskar att jobba med babe mycket skratt, lappdance och skratt med kunderna.

Söndag- Dagen jag hata mitt liv kommer inte berätta något bara med punkter.
1. Ta ute serveringen i regn
2. Sura kunder
3. Stopp i diskhornet
4. Rensa espresso maskinen - STOPP där med
5. Någon SKITER nej ni läser inte fel SKITER i soptunnan. Jävla djur det finns! 
 
Idag då varit i skolan, haft världens segaste matte fucking c lektion och kört med pappa ute på gatan första gången för de så wohoo till mig haha sen även en snabb träff med babe!

Bild race från sommaren! Har haft en underbar sommar, tack till alla men ett större tack till babe! måste ringa henne om 12 min hahaha! 


What goes around comes around

K.A

Vidare mot jobbet

Godmorgon! Hoppas ni alla sover gott nu, eller några kan nog vara uppe men själv ska jag snart gå till jobbet och återställa hela stället efter en vecka. Jobbar med vera idag så kommer gå skit bra!!
Ha en underbar lördag!

What goes around comes around

K.A

27e augusti

Har ni saknat mig? Haha Ett bra tag sen jag blogga, har saknat att skriva och berätta allt men har verkligen inte haft tid! Skolan har börjat, så det tar upp ganska mycket tid. Vissa långa dagar andra korta men är det inte lite orimligt att sluta vid halv 6 då? Seriöst min skola!!!!! Har gått från att vara i skolan, till pappa, köra, träffa tjejerna snabbt och sist hem för att  plugga!  Fun life borde ju ha ett eget program, eller va tycker ni?

Har världens sämsta minne så kommer verkligen inte ihåg vad som har hänt. Den här veckan kan jag nog komma på eller helt ärligt kommer inte på¨vad jag gjorde i måndags eller i tisdags. Seriöst jag och mitt minne. Onsdags var det iallafall den traditionella nollningen, vi treor skulle nolla ettorna. Så allt ifrån fil, senap, mjöl, ägg, bönor till en presenning med fisk och katt&hund mat! Hade det riktigt kul eftersom jag var den ändå tjejen som nollade i våran klass, sen drog vi tjejer hem till mig, tänk er 5 tjejer i mitt rum och en dusch till 5 tjejer. Men det gick bra och vi kom ut efter tre timmar! Drog ner på en fest och träffade alla från skolan.

Sitter nu på filosofi lektionen som har förstört mig, seriöst hela klassen sitter och leker filosofer från höger till vänster. Så sitter och är tyst med musik än att lyssna på dom haha!  Senare lunch sen sista lektionen sen kommer det hända någonting jag velat göra ett bra tag!

What goes around comes around

K.Aback to reality!

Nu har det vanliga börjat igen, skola äta sova! Känns bra att komma in i det vanliga rutinerna och med det sista året och studenten som mål.  Första dagen började igår med stadsvandring och idag med lektionerna.

What goes around comes around

K.A


12e augusti!

Aaaaaaaaaa får ångest när jag skriver in datum, det går så jävla snabbt! Sista sovmorgonen imorgon, sen blir de jobb och skola!

Dagen börjar med ett tandläkarbesök hos djurens tandläkare i Eskilstuna, vänta i en timme där så jag går in på pressbyrån och shoppar! 2 timmar helt själv upp till underbara Stockholm för att möta upp familjen. Shopping och mat. Senare hem mot my love för middag! Senare mot kvällen blev det lite poker med bönderna!


min snygging och jag!


Grym jag e!!!!


the bozz, Bilden tog jag från min sexiga robertooo

What goes around comes around

K.A


Poker night!

Tjenare!

Ligger fortfarande i sängen men tackar vera iallafall att hon väckte mig vid halv 12 annars skulle jag nog ha sovit bort hela dagen. Men har under ett tag brukat sätta alarm fastän jag inte jobbar, för vaknar man 12 eller 1 har man typ sovit bort dagen! Va hos pappa igår mötte upp vera och chantal. Handlade skit( ica går runt på grund av oss utan oss ingen ica!) mötte upp pedro satte oss på ett tak och började spela poker! Pedro är största poker spelaren, vera och chantal är duktiga och sen kommer jag där som inte ens kan spela! Men konstigt nog vann jag 2 gånger känner mig ganska grym haha!

Måste ta mig upp ur sängen, ligger jag här kommer jag bli seg. Får se vad dagen har att erbjuda vart vi hamnar på vilket ställe eller stad och vad albera orkar göra! Men hoppas ni andra får en grym dag! Puss


Ena gången jag vann allting!

What goes around comes around

K.A


Alooo my name is stalker!

Har jobbat hela dagen. Vera kommer och håller mig sällskap. Stänger och går som åsnor från vårt andra hem. Bestämmer oss för att hyra film, igår valde vera den sämsta filmen! Iallafall in och ut vi kommer ut men 100krs godis och coco chanel filmen. Börjar kolla både jag och vera äter som djur, men bestämmer oss snabbt för att gå ner och köpa lite mat. Medans vi väntar ser vi ett äckel (import, magen var kanske större än en gravid mage kan man säga så ???!!) som stirrar och så som vi såg ut eller jag såg ut! Vera driver och låsas skjuta honom, vi hatar vårt liv. Han följer efter oss, vi drar hämtar maten och han väntar, vi springer som aldrig förr och kommer upp som två flåsandes hundar.What goes around comes around

K.A


Ledig på hög nivå!

Skulle publiceras vid 8!

Har varit ledig nu i kanske 4 dagar, känns underbart eller jobbade i tisdags men lugnt var de och ninos va lugn så de va kul! Fast ska jobba nu söndag och måndag får se om jag tar flera dagar.

Jaha va händer med er, eller varför ens skriva så inte som att någon kommer svara på de! Själv har jag ju som sagt varit ledig, vart på äventyr, varit med tjejerna, haft picknick och haft solen på våran sida!Juste sen får jag ju inte glömma de vanliga som vi alltid gör, ÄTER! Mycket vi fortfarande inte gjort, men fortfarande en vecka kvar så i får se vad som händer!

Nej ska ställa mig i köket och baka någonting nu och sen försöka få hit tjejerna på mys i det här äckliga vädret!
Ha en mysig lördag!


What goes around comes around

K.A

LIFE!
What goes around comes around

K.A

Andra augusti

Då är vi inne på augusti, tiden bara flyger iväg och snart börjar skolan. Tänkte inte så mycket på skolan, men när jag träffade en lärare på jobbet och hon berättade att vi började snart vart de som en chock. Jag har bara ett år kvar, efter alla år i skolan så har man bara ett år kvar och sen är det upp till en själv vad man vill göra med sitt liv.

Dagarna som gått da, haft det mysigt på riva, bio och äventyr! Jobbar imorgon sen är både jag och vera lediga i tre dagar! Fan vad vi kämpar och nu när vi har fått de ska vi hitta på någonting kul!


En sommar kväll

What goes around comes around

K.A


RSS 2.0