Sa du promenad?

Har precis ätit middag, och ska snart ut på promenad med Vera och Kamalo. Kommer aldrig orka deras promenad, dom går snabbt i 1,5 timme. Jag går sakta i en halv timme och blir trött haha. Bara att bita ihop, och hänga med. Hello girltalk...

Dålig bild, men klart att JAG måste ha med mig någonting
gott på vägen så jag inte faller och dör!


What goes around comes around

K.A


Fisk nr1

För att jag kan, för att jag är jag, för att din dröm är min vardag, för att jag är bättre!

What goes around comes around

K.A

Studiebidrags dagen!

Grattis alla ungdomar idag är de eran lyckligaste dag, ni får pengar! Yeeeeey, dags att fira eller? Neej jag skämtar bara med er, men bara för att jag inte får mitt studiebidrag,  som sparas till mitt liv senare  så är de inte någon speciell dag idag! Fint väder idag, så ska träffa Vera och Chantal för en lunch för att Vera klarade sitt matteprov, så grattis till henne!






What goes around comes around

K.A

Lidl=NK!

Hej på er. Har hunnit med ganska mycket idag. Som tillexempel  roligaste plugget med Johanna, jobba- handla på lidl. Har aldrig handlat så mycket, över 1000kr. Folk trodde säkert att jag va ny importerad som upptäckt lidls nya priser. Som vi säger på jobbet Lidl är våra föräldrars NK! Har också hjälpt kamalo med italienska!


Snodde bilden från Johanna...

What goes around comes around

K.A


Flum plugg!

Jag och Johanna sitter i mitt rum och ska försöka plugga, men så söta och gulliga som vi är tänkte vi på er. Tog lite bilder på oss för att visa hur kul man kan ha när man pluggar...

 



 

What goes around comes around

K.A

Maroon5



What goes around comes around

K.A

Tisdag!

Godmorgon, Sitter på lektion med Oscar brevid mig, Vart är alla undrar vi? Ska jobba vidare med arbetet nu, hoppas ni får en bra dag i de tråkiga vädret.



Tröja- Weekday
Jeans- Weekday
Skor- Convers,låga
Ringar

What goes around comes around

K.A


CSI

Dags att ladda upp med gott för nu blir de CSI. Kommer hålla på i tre dagar så varför inte följa de. Älskar CSI....
Men ha en fortsatt trevlig kväll....

What goes around comes around

K.A

Ångra era liv!

Drog hem till pappa för middag. Han har pricis kommit hem från Tyskland, och det ända jag ber om är GOTT godis! Vad kommer han hem med Skit, haribo påsar. Som jag själv kunde ha köpt! Så den dagen ni ber era föräldrar att köpa göpis till er Ångra ert liv!

   


SNÄLLA HAHA!




Merci som är större än min data!

What goes around comes around

K.A

Skohorn!

Sitter på min svenska lektion med fröken Vera. Ska börja förklara olika saker,
allt ifrån citrondroppe till simhall. Till sist kommer vi till skohorn, börjar seriöst, hårt, flexibel, lång och kort.( låter äckligt vi vet!) Sen kommer den sjukste kommentaren av Vera och är hundra procent seriös misshandelbar! HAHA! De roliga va att vi alltid som barn hade teater som spelade en familj  och började slå varandra med toffel, kläder, skohorn, matslevar. Seriöst vi hade nog den sjukaste barndomen! Ville dela med mig med sjuka minnen! Snart blir de lunch med tjejerna ha en bra dag!


Just nu med ett liten störd vera brevid mig!

What goes around comes around

K.A


Godnatt

Tror mina ögon vill döda mig. Klara inte av att vara uppe längre. Så nu lägger jag mig, sovgott söta människor!
Ska försöka lova er bättre uppdatering.... 


Orkade iallafall fixa håret, försök att hitta produkter som passar ditt hår!

What goes around comes around

K.A


28e mars.

Vilken dag! På jobbet känner man verkligen av när folk har får pengar. Har inte suttit ner och andats i en sekund, folk började bomba precis när man öppnade dörrarna. Är ny duschad och ska njuta av godis och tidning!


Chailatte och damsugare, ett måste!



What goes around comes around

K.A

Lördagsmys!

Dålig uppdatering, I know, förlåt! Jobb idag som vanligt,men som gick bra. Mötte upp Vera och handlade lite för mys här hos mig. Vart chokladbollar, annat gott och en film, Hoppas ni andra hade/har en mysig kväll!




Våra så kallade chokladbollar.

What goes around comes around

K.A


26e mars

Så nu var fredagen över för min del, hann med ganska mycket. Hade även bad idag, va faktids ganska roligt. Simma som en hund, drunkna och massa skratt. Vidare hem, var tänkt att åka till Stockholm. Men det ändrades i sista minuten. Så vi drog till Eskilstuna och hade de mys. Orkar inte leta efter kameran, vet inte ens om det finns bilder. Jobb imorgon alla har fått sina löner och en förvirrad chef. Får se hur det kommer gå...Uppdateringen kommer inte vara bra. Måste lägga  mig känner mina ögon nu.....

What goes around comes around

K.A

Cupcakes



Dom ser konstiga ut, hena sockerbomben men fan va goda...

What goes around comes around

K.A

ÅTTA

Tror jag har blivit sjuk, vaknar upp på den ända dagen i veckan som jag kan sova ut på vid 8!!!! Men vafan bara att gå upp, har ändå saker jag måste fixa idag. Men börjar men att plugga lite iallafall, skriver lite senare puss på er!

What goes around comes around

K.A


Happy Våffeldag

Ni har väll inte glömt att det är våffeldagen idag, tryckte i mig en våffla nyss iallafall. Ska kolla klart på alla serier som går ha en mysig kväll, Sovgott.



What goes around comes aorund

K.A

Secret crush

Kom på ett jag har bad imorgon, så de va bara att hoppa in i duschen... ! Är verkligen inte sugen på att bada, man får hoppas på något mirakel till imorgon. Ska kolla på gränsbevakarna, usa. Älskar att kolla på de, folk är ju så grymt sjuka i huvudet. Men det roliga är att när jag åker utomland skiter jag alltid nästan på mig när det piper fast jag inte har någonting, tror jag är störd.


Loove, åker ni till USA bomba victoria secret...

What goes around comes around

K.A



Bloggdagar

Ligger i sängen och drömmer bort. Vill göra någonting kul, komma bort från den här staden och allt tråkigt.
Vill träffa nya människor och ha kul, fuck fuck fuck att man inte är 18! Men men har bara ett år kvar. Kommer säkert gå snabbt. humöret är lite sådär just nu. Ska dra till pappa idag, han åker utomland imorgon så det blir inget fredags middag. Hörs senare puss

What goes around comes around

K.A


Promenad

Sista inlägget skrevs sen skulle jag försöka överraska vera. Springer och power power walk, precis när man ska svänga in mot hennes villaområde tror ni inte hon hoppar fram. OCH så fort hon ser mig inget hej inget va roligat att du är här inget. Hon säger vad gör du här? jag ville gå själv haha, skön kompis man har va? Runt strängnäs sen vart vi grov sugna på salt. Så vad händer springer ner till grillen och tar en stor pommes. Det roliga va att vi helt seriöst skulle gå hämtat mer pengar och köpt tunnbrödsrulle men ingen orkade gå tillbaka. haha

Vi försökte ta sköna bilder, men alla verkligen alla vart misslyckade.







What goes around comes around

K.A


Ut på promenad

 Har precis ätit upp min blåbärspaj som är godare idag´. Har satt på mig andra kläder ska vara duktig och försöka gå ända upp till Vera, hoppas hon inte läser de här nu vill överraska henne. Fan har ingenting gott att äta på vägen haha


"Träningsoutfitt" Vill att ni ska veta att jag VERKLIGEN inte tränar för att gå
ner i vikt eller någonting. Bara för att få frisk luft och få kunns träffa vera lite mer!



Går runt med dom här. Mamma tog dom för hon tycker att vi gå in med skor mycket.....

what goes around comes around

K.A


Hooome.

Hemma. Lite hungrig får se vad mamma har lagat. Plugga lite italienska måste jag göra, senare lutar det mot en lång promenad. Vi hörs senare.



Jacka - NK
Halsduk- Old
Skjorta- Gap
Jeans- Urban outfitters
Väska- Zara
Convers


What goes aournd comes aorund

K.A

24e mars

Hej söta! Hoppas ni mår bra.. Solen skiner, inte mycket nu men att vakna upp av att solen skiner in i ens rum och underbart. Sitter på lektion nu, ska arbeta lite med iran. Slutar runt halv 5, måste träffa vera har glömt min mobil hos henne, haha vågar man lämna den hos henne är lite rädd kan jag säga. 

 
Försöker plugga för fullt!

What goes around comes around

K.A


Vilken dag...

Hallå, förlåt vart inga inlägg idag. Har nog varit runt hela strängnäs, okej överdriver men gud mina ögon och fötter dödar mig redan nu. Var uppe redan vid 7, skola- prov. Sen vart det lunch med the babes, Vera, Chantal och Kamalo. Riktigt kul, maffiamöte kanske?. Sprungit till alla olika ställen i strängnäs. Men nu sitter jag här i mitt rum och kollar på DH. Girls and boys have a good night. Puss och kram från mig


Hann även baka en paj till mig och tjejerna.

What goes around comes around

K.A


Självmordprov

Hej på er, hoppas ni alla mår bra. För jag är på toppen humör. Haft en väldigt bra skoldag, som inte händer varje dag. Fick tillbaka några prov, hade klarat dom galant! Träffade Vera och Chantal efter stan, mysigt. Försökte planera veckan men får se om det kommer funka! Nej nu ska jag lägga bort data för imorgon är de som alla andra säger självmordsprov, geografi måste kunna halva boken.


Kollade in gabriels blogg igår, såg att han hade köpt gott och blandad.
Tror jag dog, så de första jag gjorde idag va att köpa två paket.


What goes around comes around

K.A

Iran

Har just fått ett arbete där man kunde få välja ett land eller kommun och berätta om hur länderna statsskick Dissade sönder kommuner, men länder fanns och bland dom fanns Iran. Så fort jag såg de, tänkte jag shit vilken grym presentation den kan bli. Med allt som har hänt och fortfarande pågår så kommer det nog bli skit intressant.
Vill verkligen veta vad som händer där borta lite mer. Så jävla tråkigt att landet har blivit så, när ens hela släkt bor där.

Filmen är typ till alla som dog, låten är så jävla vacker.



What goes around comes around

K.A


220310

Godmorgon solen skiner, men snön kanske gör comeback imorgon. Sitter på lektion, fick som vanligt gå, springa. och som en efterbliven idiot tog jag en STOR halsduk och min vinterjacka för att det snöade igår men de e fan sjukt varmt. People gör inte samma misstag som mig! Hoppas ni alla har en bra dag!


Ser inte normal ut...

What goes around comes around

K.A



210310

Hej! Gud vad dagen har gått snabbt. Jobb som vanligt men bästa Vera. Drog med datan till jobbet så Helllo soptify! Gårdagen va jätte mysig. Tack till familjen och tjejerna!



Kommer till jobbetoch ser det här, haha vilka djur man har på jobbet!


Persisk nyår...

What goes around comes around

K.A


Persisk nyår!

Hej på er. Är så galet trött så att de inte är sant, känns som att jag har sprungit hela dagen.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, jobb och sen hem för att fira nyår. Väldigt mysigt!
nej hittar inte min kamera så ni får allting imorgon. Godnatt!

What goes around comes around

K.A


Ostkväll

Ligger i min säng, ALLT är rent! Allt gick fin fint hos pappa, fick lite pengar och även lite euro till Berlin. Drog vidare mot stan för att träffa tjejerna, Vera och kamalo. Så fort jag sätter min fot inne på ica vart de kaos. Vera skriker åt ett håll kamal springer åt andra. Vera ska försöka tänka ut hur mycket de blir, kommer fram till kassan. Alla varor dras och siffrorna 550kr blir summan. Alla tar upp sina turkrullar, de blir som vanligt bråk! HAHAHA!
En riktig mysig kväll men mycket skratt!
Ingen bild med vera, förlåt babe. Vågar inte lägga upp någon bild, orkar inte blir slaktad.








What goes aroud comes around

K.A


Dra till pappa

Har fixat mig och drar nu till pappa. Persisknyår imogron, firar idag med pappa idag och med mamma idag!



What goes around comes around

K.A

19e mars 2010

Hallå på er, tänkte vara grym och blogga tidigt på morgonen. MEN blogg.se fungerade inte försökte blogga igen vid 10 funkade inte då heller. Men nu verkar den funka fint. Gick allafall upp vid halv 8 för att gå till tandläkaren, börjar halv 2! Hos tandläkaren fick vi vänta en kvart men allt gick fint, förutom att jag har hål, som jag alltid har. Gick till Gaby och pratade som vi inte hade gjort på några år. Kom hem hade ingenting att göra, så drog ner till solcenter som ligger några meter ifrån oss. Skönt säger jag bara ser inte normal ut. Nej måste klä på mig, ska dra nere till stan och luncha med Johanna och Felicia.


Innan solningen! Drog ut med glasögon och krullkrull!

What goes around comes around

K.A

Inget roligt

Jag är tillbaka med absolut inget roligt. Pluggade lite och sen vart det några serier. Måste lägga mig snart måste gå upp tidigt. Sovgott!

What goes around comes around

K.A


Stammis på coop?

Skola som vanligt, sen drog jag, Pappa, Vera och Johanna mot Willys. Johanna skulle jobba på coop och vi skulle handla, men så klart att vi inte skulle missa öppningsdagen på coop. Båda är hungriga och det finns mat från höger till vänster. Väldigt fin och fräscht , men glad att affären inte finns i stan skulle vara stammis där. Får be Johanna ta med någonting gott någon gång haha! Kom nyss ut ur duschen och ska nog plugga lite och sen tv som vanligt!


Smörjde in mig med denna kräm från victoria secret.

What goes around comes around

K.A



Aint no sunshine

Ingen sol uppe nu, kanske kommer lite senare. Skola till tre sen vet gud vad jag ska göra.
Ha en bra dag!

What goes around comes around

K.A

KvällsPromenad

Gick ut på promenad men min älskling i 1,5 timme. Mycket prat och skratt! Älskar att gå på promenad på kvällen.
Kom hem och nu sitter jag fortfarande här efter 3 timmar. Imorgon blir det som vanligt skola och sen får vi se hur dagen kommer bli. Hur som helst sovgott underbara!


What goes around comes around

K.A

Långa onsdagen!

Hemma efter en lång dag i skolan. Ska äta hemlagad pizza, sen kanske det bli bakning.


Soliga strängnäs! Hela halsduken sitter helt fel, men älskar mina stora halsdukar!

What goes around comes around

K.A

170310

Godmorgon! Hoppas ni alla mår bra, jag mår några hundra gånger bättre. Älskar att vakna upp och sätta på MJ, det gör morgonen! Sitter på lektion, ska fortsätta verka intresserad. Hör av mig lite senare, ha en bra dag!


Ska på fullaste allvar ta upp en av mina tidningar!

What goes around comes around

K.A


Sega katrin!

Känner inte för att blogga idag. Förlåt imorgon kan jag lova er en grym blogg!

What goes around comes around

K.A


Muffins

Ni ska få lära er en sak som mig. Jag är grym på att skjuta upp saker.Så jag har prov nu på onsdag sitter och försöker lära mig allting nu. De är ungefär 100 sidor, ekonomi!Istället för att plugga går jag ut på en promenad, kollar på tv duschar och bakar. Har iallafall klarat ett kapitel Orkar inte plugga mer, ska nog kolla på glamorama. Puss på er söta läsare.



What goes around comes around

K.A

Vandring

Hallå! Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit ganska skön. Gjorde ett italienska prov annars var skolan ganska onödig. Hem till pappa och sen ut på promenad. Förutom att jag gick runt hela strängnäs träffade jag även Vera och kamal som berättade om deras äventyr. Tråkigt att jag inte kunde hänga med, men det får bli nästa gång. Ska duscha nu och sen får vi se vad som händer.

 
Ni har ju inte sett den, så här kommer bilder på min nya data!

What goes around ocomes around

K.A


150310


Idag kör vi på lockigt!

What goes around comes around

K.A

Italiana

Har bara hunnit bomba spotify( LOVE) och plugga lite italienska. Shiiit min hjärna.
Dags att lägga sig snart. Ungefär alla i våran bondestad är lediga förutom vi, som
vanligt ska vi vara spec!

Buonanotte!

What goes around comes around

K.A

140310

Hej på er! Har haft en väldigt bra dag. Solen sken och jag jobbade med Vera. Alltså så fort hon satte sin fot i cafét började allt skratt. Tyvärr glömde vi båda kamera. Har precis kommit ut ur duschen ska kolla klart på gossip girl och sen blir de lite plugg, Italienska och Samhälle!



What goes around comes around

K.A

Fall again



What goes around comes around

K.A

130310

Har suttit med data ganska länge och försöka förstå mig på den, och det kan jag säga att jag gör nu!


Skit dålig bild, men orkar inte bry mig. För nu kan jag bomba er med bilder haha!

What goes around comes around

K.A


HAPPY!

Jag är på grymt bra humör! Varför? Jo jag har skaffat mig en ny data OCH ett spotify konto hundra år efter!
Och även laddat ner nya låtar till min MP3 kan de bli bättre? Ska nörda och föra över allting!
Förlåt för den dåliga uppdateringen! Puss på er!

What goes around comes around

K.A


Can you feel it

Godmorgon! Är uppe nu eller har varit det i en timme för Johanna börjar vid 10 och jag vid halv två. Så de va bara att gå upp och äta frukost. Men ganska skönt kan städa mitt rum och börja fixa mig ska dra ner till jobbet och hjälpa djuren! Efter det ska jag på idrott och spela fotboll, så jävla kul! Hörs lite senare! puss puss



Man blir så sjukt glad av deras musik!

What goes around comes around

K.A

VIP

Hallå hallå, sitter i min säng med Johanna som har varit på coop, på en kurs. Så nu har vi ätit mat eller hon, och jag min andra måltid. Nu blir det lite godis och kladdkaka och om vi orkar pluggar vi lite. Ha en toppen kväll!


Johanna tog med sig Vip- inbjudningar. Shiiiit mamma vi är vip på coop!
 
what goes around comes around

K.A

Våfflor



What goes around comes around

K.A


Måste springa!

Måste springa hinner inte skriva en lång text. Hoppas ni har en bra dag!



What goes around comes around

K.A

Lång dag!

Hemma efter en låååååååååååååååååååång dag! Är sjukt trött, så här ska de ätas och sen ut på en lång promenad för att rensa tankarna.



What goes around comes around

K.A


100310

Nu är jag uppe, skulle egentligen träffa min lärare som nu inte kunde tack gud. Har en låååång lååång dag framför mig. Slutar halv 5 men sen har jag prov, Kill me! Hoppas ni andra får en skönare dag!

What goes around comes around

K.A


Nosy Neighbor

Ja ni jag lever, vet inte om ni skulle dö om jag inte skrev någonting och att ni skulle missa någonting av mitt "roliga liv". Skola- prov och mycket skratt. Kom hem vid tre, kommer inte ihåg sist jag var hemma så tidigt.
Kunde inte stanna hemma gick ut igen träffade babe och gick hem till henne. Sen en lång promenad, skönt att komma hem med kalla kinder och sen hoppa in i duschen. Har prov imorgon men kan inte koncentrera mig för bra program på tv. Inga bilder idag, har fått tre kompisar i facet! Så de blir en låt.



What goes around comes around

K.A

Godmorgon Sverige!

Sjuk rubrik, men kommer inte på några! Godmorgon iallafall hoppas ni har sovit bra. Jag har iallafall börjat drömma helt sjuka drömmar?! Vaknade upp och ville lyssna på Michael Jackson- Remember the time!
Bra start på dagen, ha de bra!



Ni får en konstig video, för en vanliga är ungefär 9min!

What goes around comes around

K.A

Dags..

Dags att lägga sig. Sov gott!

What goes around comes around

K.A

080310

Har haft en en väldigt bra dag. Solen gör verkligen en att mår hundra gånger bättre.
Lunch med min babe, väldigt mysigt. Och tack till Gaby som älskar våra beställningar. Men ska nu börja hata mitt liv, måste plugga! Hello Internationelll ekonomi.


Körde på lite lättare kläder idag!

What goes around comes around

K.A

Ny vecka!

Måndag igen. Solen skiner, bara att vakna upp till de gör dagen hundra gånger bättre.
Har ganska mycket den här veckan i skolan. Så bloggen kommer kanske inte vara den bästa.
Men what to do?Ska äta frukost nu och börja klä på mig!

Ha en underbar dag!

What goes around comes around

K.A

070310

Hej på er!  Har haft en bra helg. Haft kul med mina tjejer, jobbet har rullat( Ninos har jobbat för första gången)!
Hade även en väldigt mysig kväll igår med min Vera, Hade vår typiska date! Skratt, djupa diskussioner ,bland annat hur Djur på kurdiska stavas.  Ska kolla klart på Gossip girl, och "njuta" av den sjuk äckliga lukten som mitt rum har fått. George!


På jobbet, folk dyker in i bilderna också som togs för 1,5 år sen!

What goes around comes around

K.A

Underbart!

Krigade igår för att få upp ett inlägg men såklart ska min data stängas av! Hade iallafall  haft en grymt rolig kväll med tjejerna! Allt i från mat till tävlingar till hundra filmer! Vill lägga upp filmerna men tyvärr så har Vera dom!

Ha en bra dag, ska till jobbet!





What goes around comes around

K.A

Skridskor!





 

 


What goes around comes around

K.A


Ut!

Hallå på er! Har just fixat klart mig. Ska nu till pappa som jag alltid gör på fredagar, ska försöka att äta lite. För senare ska jag möta upp Vera och Kamal för lite mat och mys. Om jag hinner slänger jag upp bilderna från idrotten- skridskor lite senare.

Ha en fin fredag!



What goes around comes around

K.A

Break up to make up

Idag har jag- varit i skolan, haft prov , lunch med Johanna, Utskällning, Fika med girlsen, middag och nu allihop MÅSTE jag plugga! Måste skärpa mig har så mycket som måste göra men är för lat!



What goes around comes around

K.A

4 Mars

Sitter här med mina mariekex med smör! Borde ni pröva är grymt gott. Ska börja gå till skolan nu, ha en bra dag
puss puss

What goes around comes around

K.A

Böcker

Gick ner på stan efter skolan. Va tvungen att hitta en engelska bok till skolan. Gick in på bokia för att hitta en lätt engelska bok. Kommer fram och ser bara böcker på 300 sidor, haha jag som aldrig läser böcker ska läsa en bok på 300 sidor + att den är på engelska? Nej nej stog där i en kvar och hittade en helt okej bok. Kollade runt och fick även med mig Män som hatar kvinnor!



Godnatt!

What goes around comes around

K.A


Lever!

People ville bara meddela att jag lever. Har varit en lång dag i skola, mycket som händer. Ska fortsätta med tv tittandet och plugget. Skriver lite senare!

What goes around comes around

K.A


Frukost!

Hej! Sitter i köket och äter frukost som inte händer varje dag! Ska snart börja gå till skolan, har nog inte varit där på snart två veckor. Ska fortsätta äta annars kommer jag få springa till skolan och komma försent till lektionen som jag alltid gör! Solen skiner och jag är glad, hoppas ni alla får en underbar dag!



What goes around comes around

K.A



Mocka Tights

Alla har börjat köpa tights med skinn detaljer, som är jävligt snyggt. Har inte köpt ett par själv men någonting jag har köpt är tights med Mocka. Bekvämt och snyggt! Har två stycken ett par från Zara och ett par från HM!

Dom till vänster är från HM och dom till höger är från Zara!

What goes around comes around

K.A


Eskilstuna

Kom hem från Eskilstuna för ett tag sen. Har just gjort en modevisning för min mamma( har visat upp allting jag har köpt med andra ord!) Ska nu byta om och äta. Sen ska jag visa er ett par tight jag älskar!


Bussen till Eskilstuna + några tidningar!

What goes around comes around

K.A


GODMORGON ALLIHOP!

Godmorgon hoppas ni alla har sovit bra, för de har jag. Det är fint väder och jag är på bra humör.
Mår hundra gånger bättre än vad jag gjorde igår. Ska nu börja fixa mig, måste till tandläkaren.
Känns som att jag är där hela tiden!  Ska inte sitta här för länge ska börja fixa mig.

Ha en bra dag!

What goes around comes around

K.A

Sjukling?!

Har legat i min säng hela dagen! Igår kväll började allt, dum som jag är duschar jag och går ut.
Kom hem mitt huvud dunkar. Vaknar upp kall svettas, ont i halsen och ont i huvudet klockan var nu 5?
Somnar om skiter i skolan, världens storm. Men har legat i min säng och inte gjort någonting. Vera och Kamal kom förbi också, alltid lika roligt! Hör av mig imorgon för här ska de forskas och sen sova.

What goes around comes around

K.A


RSS 2.0