Utflykt med vera!



Ser sjuk ut men hinner inte ta ën till. Måste springa ha en underbar dag!

What goes around comes around

K.A

Kaffe?!

Vera har under en lång tid druckit kaffe och för ett tag sen kände jag att de var dags att ta de steget nu när jag äntligen börjat dricka bubbel vatten. Så hon gjorde mig en kaffe med mjölk socker och grädde, fy helvete va gott! Vuxen poäng till mig, bubbel vatten OCH kaffe!



What goes around comes around

K.A

Nu drar jag...

Nu drar jag till jobbet, började för 7 min sen men fan springer jag så kommer jag till jobbet på 2 min! Tråkigt väder idag men får hoppas på finare till nästa vecka! Ska försöka ta lite roliga bilder på jobbet om ni vill...

   

What goes around comes around

K.A

Enkla

Har haft en skit skön dag i skolan, härliga människor, fotboll- messi om ni vill! Älskar att prata med enkla människor och inte osociala, enkla och sköna ska det vara! Sen drog jag till djurparken( george) för lite bussines! Mötte upp vera, och sen vidare till en mysig romantisk " solnedgång" haha målningt! Sist men inte minst drog vi till sverges torraste folk för att försöka liva upp dom, kan säga er sätt på eran musik och börja med de ni gör. Vi sket i folk dom satt heeeeeeeeelt tråkiga med sina öl och bara glodde nej nej finns inget hos dom som heter leende eller att vara sköna eller släppa loss! IDIOTER haha! Dags att lägga sig upp och jobba som en huuuuuuuuund imorgon men som sagt inget kommer gratis i detta liv!!


Hello my name is handi whats yours?


Någon brud vi mötte på stan som just kommit till sverige och sen kamal!

What goes around comes around

K.A

möte!

Nu dra jag iväg på ett möte som vi alla i åk2 ska ha inför nästa termin. Lite förberedelser inför nollningen! Lääääängtar till nästa år! måste springa skriver senare!

puss puss

What goes around comes around

K.A

drömmar

Tjenare! Är så jävla seg på att blogga, vet exakt vad jag vill blogga om på dagarna men fan sen kommer man på andra saker att göra så glömmer man bort er söta. Har varit en skön dag, börjar med att jag åker hem till vera, som hon skrev själv jag utnyttjar hennes altan haha. Så fort jag kommer fram kommer nog världens moln. Gudsvilja att jag ska vara albion och vera zinjii. Hem dö sen utflykt till vårt älsklings ställe, tror de alltid ska hända någonting när vi åker dit! 

Har suttit och kollat på the hills i en timme nu, kollar man på de hatar man nog sitt liv! Men fan man gör sitt egna liv, kan inte sitta och tro att gudarna fixar ens liv. Har så jävla mycket jag vill göra i mitt liv, har ganska många drömmar, kanske för många. Men vill inte att de ska stoppa mig för att dom kanske är lite överdrivna. Mål och drömmar får iallafall mig att vara driven och forsätta.  Dom behöver inte vara omöjliga om ni verkligen försöker, ingenting kommer gratis! Kämpa kämpa kämpa!



What goes around comes around

K.A


26e maj

Sitter och äter middag nu som en hund, 9 på kvällen! Seriöst känns som att mina pengar bara går till mat. Tänker man efter hur mycket man får och hur äckligt mycket man lägger ner på mat bli man fan ledsen. Skulle kunna göra värsta sakerna.  Vad har hänt idag då, gick till skolan för att vi skulle "plugga"! Men de slutade med att vi satt och snackade i 2 timmar. Drog till Nancys 3 timmar där. Sen mötte jag upp Vera, satte oss på geroge som vanligt i någon timme, ser ni mat mat mat. Har allvarligt fått en dubbelhaka! Inte så att jag tänker på min vikt och att jag vill banta, verkligen inte sista jag tänker på. 

Vi ses babes vi hörs eller kanske ses!


HAHA, första suryoyo bilen i strängnäs. Och vems är det om inte Isaks.
Seriöst kommer ihåg en gång, skulle gå över trottoaren och ser bilen men ser inte isak, seriöst
böjer mig och forskar söööööönder som en idiot! De e så vi gör i strängnäs när man ser en suryoyo bil händer inte varje dag!

What goes around comes around

K.A

Sveriges väder är ett skämt!

Rubriken säger allt, behöver inte säga något mer. Slutade vid halv 12 och väntar på tjejerna, sega på att fixa sig, JA! Kan helt ärligt säga att jag är sjukt snabb. Gick upp 10 över 8 idag 8,23 var jag ute. Alltså fattar inte vad som tar tid?



En bild från berlin! Lika äckligt väder där

What goes around comes around

K.A

Tröttare än tröttast!

Har varit dålig på att blogga! Men idag har de varit en helt ointressant dag. Har inte så mycket att säga sitter i sängen och försöker plugga, har på lugn musik och känner hur mina ögon åker igen, så var tvungen att byta till lite mer Toot toot inte så kul haha! Har ganska mycket kvar att göra i skolan, oansvarig! Så nu får jag skylla mig själv!

Puss puss!

What goes around comes around

K.A

Svåra människor!

Människor kan vara sjukt svåra att förstå! Ena är värre än den andra! Vad vill folk få ut med det dom säger säg bara allt på en gång än att prata i gåtor. Vad vill du med mitt liv?

What goes around comes around

K.A


23e maj 2010

Hej!

Jag lever efter den här veckan, har varit en skön och härlig vecka de gillar jag! Sist jag berättade om mitt roliga liv var nog i torsdags. I fredags fick jag äntligen använda mina nya tränings skor, sjuuuuukt bekväma. Funderar på att bara använda dom på hel tid! Idrott med min söta Johanna, hade de otroligt kul för att vara en idrotts lektion. Hem fixa och maxa sig. Middag med vera sen vidare till ett par kompisar, bastu och bad!
Lördag, jobb senare ost och vin med vera. Senare mötte vi upp tjejerna som vi inte hade sett på hundra år.
Söndag, boooooring jobb! Drog ut hela jävla ute serveringen och helllå spöregn. Ibland har man en sjuk chef!


Shiiiiiiit har totalt glömt att berätta om min berlin resa! Nej de måste jag fixa nu till veckan!













What goes around comes around

K.A


dålig

Nej har varit så dålig på att blogga känner jag. men har inte orken att skriva nu men vi hörs imorgon har lite bilder och saker som har hänt. Men mer om det imorgon ha en bra natt puss puss

What goes around comes around

K.A

Varmare värre

Sjuuuukt varmt! Tror varje kroppsdel svettades när jag skulle gå över bron till vera, tog kanske 20 min att komma över som vanligtvis tar 5! Så dum som jag är också har jag på mig tights. Svettades som ett djur, men men mitt egna fel är man lat så får man lida lite. Gjorde gaby lite sällskap idag alltid lika kul, isak var där och bombade som vanligt haha!



What goes around comes around

K.A


19e maj 2010

Jaha då var onsdagen över. Fan vad tiden går snabbt, reda torsdag imorgon! Vad har hänt i bonde staden då?
Skola som vanligt- redovisning varför ska man alltid få anfall och börja skratta? De roliga är att han har skrivit de i mitt betyg? IDIOT haha! Lunch med vera, där alla som vanligt var! Senare hem damp och promenad!
Det var min dag kortfattat, inte så rolig med ni måste hänga med oss för att fårstå hur vi gör strängnäs rolig! Bondestad seriöst alla försvinner så fort klockan slår 6!


Ser ut som en idiot!





What goes around comes around

K.A

Från östermalm till kebaben!

Hej babes!

Hoppas ni mår bra, för jag mår sjukt bra. Vart Stockholm idag med Vera, skit mysig dag.
Soliga Stockholm sitta och njuta på en ute servering, gulliga Samora kom också! Lunch på östermalm i kanske 4 timmar. Kommer hem till strängnäs och känner oss fortfarande hungriga. Bondestadens bondestad allt stänger 6, vi sätter oss på kebaben. Tror vi såg allt och alla. Men vi hade en grym bra dag med hur mycket skratt som helst....











What goes around comes around

K.A

Dagens

Nu vart de tre inlägg, bättre än ingenting!


Ingen bra bild alls!

What goes around comes around

K.A

soliga soliga dag!

Fan vilken underbar dag! Solen sken och har varit med underbara människor hela dagen! Börja med skola, satt på bryggan hela morgonen och åt lunch med the babes! Senare george med vera, hem till pappa och senare glass vid hamnen! Mysigare än så kan det inte bli....


'






What goes around comes around

K.A

The life in Strängnäs

Har varit ganska dålig dom senaste dagarna! Inga bilder ingenting, så nu kommer lite bilder från torsdags!

TORSDAG- Volleyboll med äckligaste vädret, lunch med tjejrna och sen film med Vera & Chantal!




Har inte inte gräddfil hemma, kör på turkisk yoghurt!
FREDAG- Jobba med Gaby!


Huuuund!


Inte okej att handla på Lidl för över 1000!


Alltid jag och gaby, dumma är vi men sköna! Detta är the boozz, NINOS N CHABO! hahaha

LÖRDAG- Jobb med Louise och grillning med bel Vera.


Gör vi någonting ska vi alltid maxa de!



SÖNDAG- Jobba senare glass med Bel Vera.



What goes around comes around

K.A

varmt varmt varmt

Fan vad det har varit varmt idag! Har svettats som en gris idag på jobbet. Står där i jeans och t-shirt och dog vid tre kom vera in med bara shorts!!!!!!!. Men efter stängning tog jag vera och louise fram tre stolar i solen och bara slappa och solade, mys! Nu sitter jag hemma och väntar på bruden vera som ska sluta för  senare dra hem till henne och ha lite mys! Babes dåligt med uppdatering men men what to doooo! Puss på er!

What goes around comes around

K.A

Mörning!

Tjenare!

Uppe nu, ganska tidigt på min lediga dag från skolan. Men inte från jobbet, så ska dra och jobba till stängning.
Hoppas bara på fint väder, orkar inte ta in hela ute serveringen senare! Babes hoppas ni har en bra dag, i det äckliga vädret.

¨
Mina heta springskor, tack papi!

What goes around comes around

K.A

Dagen!

Soliga strängnäs! Underbara sol, underbara kompisar och helvets skola! Det var min dag kortfattat.
Mötte även upp importerad vera och kamal!


Fan va sugen jag blev på det här nu!


Det som ligger i påsen kommer upp senare!



What goes around comes around

K.A


dagens bilder








Sola på lektionen, cheeck! Förlåt för den fula bilden!

What goes around comes around

K.A

Nothing on you

God morgon, sov ni bra? Här vart de bra drömmar haha! Solen skiner och humöret är happy. Ha en bra dag...
Denna låt är på i bakgrunden.



What goes around comes around

K.A

Why?

Är glad glad glad och jag vet inte varför! Borde inte vara glad har hundra saker som måste göras innan skolavslutningen. Bättre att jag är glad, för jag  mår hundra gånger bättre.
Ska ta och lägga mig börja fundera på hur jag ska ta självmord på grund av allt i skolan sen drömma underbara drömmar haha. Bara för de kommer det komma en jävla skit dröm. Sov gott babes!



What goes around comes around

K.A

10e maj

Tänker inte skriva hej, för en viss person. Du vet vem du e iiiiiiiiiii hahaha! Jag och johanna gick på en lektion och det Fick räcka orkar inte sitta med halvt öppna ögon. Så gick till jobbet och käkade lunch och hade de skit mysigt. Måste bara säga att jag jobbar på ett sjukt ställe. Så nu sitter jag hemma tänkte lägga upp mina berlin bilder på face sen........






You sexy thaaaang!


LOUISE HAKER! haha täcker du ditt ansikte säger jag ditt namn, the maffia bozz i bakgrunden!

What goes around comes around

K.A

buenanotte ?

Vet inte stavas de så? Jag och italienska!!! Ska ta och lägga mig nu och inte tänka på alla sjuka bilder som kommit upp på face.

Ska ta veckorna - dagarna - timmarna som dom kommer. Inte ta skit från någon, dom som klagar och alltid tror att  dom har rätt är dom som äckligt osäkra och som alltid måste attackera andra och hålla på. Orkar inte få kommentarer längre. Någonting jag tycker ni borde vara är trevliga och inte slänga ut onödiga kommentarer. Andra blir hundra gånger positivare om ni är glada och tänk på personen ni sårar.....



What goes around comes around

K.A


HELL!

Kommer till jobbet imorse, mina tankar är inte positiva. Jag klagar som vanligt på dom som jobbat tidigare hahaha sen kommer jag fram till kassan och hittar en lapp på Gaby! Skönaste arbetsplatsen... ( ibland haha)



What goes around comes around

K.A

9e maj 2010

Känns så konstigt att ligga i sin säng, gå till skolan imorgon och jobba. Är fortfarande inne i att vi sitter på rummen nu och ska äta vår middag fixa oss för att gå ut. Fan vill tillbaka orkar inte den här staden och alla sjuka människor. Ska hoppa in i duschen nu..... Juste bilderna från berlin kommer upp idag eller imorgon.



What goes around comes around

K.A


På väg ut....

På väg ut, ska till pappa och sen möta upp babe för lite mys. Orkar inget TOOT TOOT senare kommer kamal också. Ha en bra lördag!




What goes around comes around

K.A


Rings

Fick med mig två par ringar hem. Sjukt snygga och sjukt billiga!



What goes around comes around

K.A


Sverige-home

Heeeej hemma nu från berlin. Har varit en helt galen resa, en av dom bästa jag har varit med om. Har kanske 400 bilder att visa er, allt ifrån roliga kvällar på rummen, galna kvällar till studiebesök och lite sjukare bilder på mig och alla andra. Alltid skönt att komma hem till sin säng och när och kära. MEN fan vad jag skulle vilja stanna kvar och fortsätta ha kul.

Varje dag non stop höll alla på. Inte en ända lugn kväll fan behöver en hel sov vecka för att hinna åter hämta mig. Fast till någonting tråkigare, vart jag av med 90euro ute. Många som blev av med pengar, tack gud så hade jag extra med mig. Orkarde inte heller gå runt och vara skit tråkig och mood-killer eller vad man säger haha.

Har saknat att blogga så ska försöka blogga mer nu.

Det här vart berlin låten i år, har lyssnat på den hela dagen och kommer fortsätta. Så JÄVLA BRAAAA!!!!!



What goes around comes around

K.A

RSS 2.0