pokjvänn eller betjänt?

Vill ha just nu- Massage, en godis påse, en redbull. Så lösningen till mina problem antingen en pojkvänn eller en betjänt livet är tufft girl and boys!

Sen får vi ju inte glömma de viktigaste som hänt genom tiderna haha! Syrianska upp i allsvenska, satt och kollade på matchen seriöst ahnaaaa kulaa suryoyeee (stavningen ???) från höger till vänster! Grattis grattis de gjorde ni bra haha som att de är mitt lag ni gjorde de bra.....  What goes around comes around

K.A

Kaffe plugg

Kom nyss hem från min lunch med Johanna, vart lunch på mcd. Så jag tog med en kaffe och ska nu sätta mig och plugga lite, har så grovt mycket nu och vill bli klar med allt så fot så möjligt.

TILL ISAK- jag ska göra ett inlägg om syrianska meeeeeen jag behöver en sak först:)


Jag och kaffet, och sen får vi såklart inte glömma lillfingret som är känt hos arabföräldrarna!

What goes around comes around

K.A


uuuu baby baby

Tjenare! Jag är nog segast på att blogga,klagar när andra inte bloggar men här är man värre än alla andra.
Satt här med lite problem

Vilken skulle jag ta?


Okej ett svårt beslut.....


ska jag ta muffinsen?


Eller den här, vanlijsåsen skulle sätta sig bra på rumpan?


MAN TAR BÅDA,SÅ ATT BÅDA KAN SÄTTA SIG PÅ VAR SIN DEL AV RUMPAN. OCH SOM NI KANSKE KAN SE HAR JAG REDAN BÖRJAT PÅ MUFFINSEN. hahahahah

What goes around comes around

K.A

Not far away

Har varit utan min data i över en vecka! Skulle till och med vara jätte duktig den här veckan med bloggen. Men vad ska man göra när ens syster tar sönder mina saker?! Aja livet går vidare och det har ändå varit ganska skönt utan en data att springa till och sitta uppe med datan till 12.

Börjar känns hur ångesten börjar komma. VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV?! Okej nu tänker alla men gud de är hundra år kvar, men tiden går så himla snabbt. Plugga, jobba, resa?!?!?!?!?!

Juste det är Boooookat och klart!What goes around comes around

K.A


AnledningenWhat goes around comes around

K.A


8e oktober

Äntligen hemma efter en proppad dag.  Ut vid halv 9 och får äntligen sitta och vila nu vid 10. Skola till 3, mötte upp pappa, körde till willys för att handla. Sen till jobbet för att hjälpa dom lite, hem duscha och byta om på 30 min helt sjuk sen hem till pappa för att fira min syster. Ner till jobbet igen för att förbereda inför imorgon, Strängnäs största händelse- Marknaden! Så alarmet är satt på 04,30. Så jag måste ta och lägga mig nu. Sovgott!Saknar den här dagen, så jävla varm och skön och jag hade mina träningsskor för första gången.


What goes around comes around

K.A

Lip gloss

Fick ett underbart läppglans av min sötnos johanna idag. Just loooooooooooooove it!
pusspusspusspuss på henne!

What goes around comes around

K.A


I like the way

Trodde det skulle bli bästa uppdateringen igår men jag hann verkligen inte.
Igår vart det skola med två prov- borde vara olagligt att ha 2 prov på en dag! Lunch på sjurum- Sjukt gott, ärenden, fika och plugg.

Idag vart det Stockholm med skolan, det satt bra hade saknat Stockholm lite......
Besök på museum och dn/expressen + shopping!
Shoppingen får ni se någon annan dag!

What goes around comes around

K.A

Godnaaaatt

Nu blir det jag och boken ett tag sen blir det sängen! Ska försöka uppdatera imorgon lite med lite smaskiga saker haha, inte för att mitt liv är roligt men uppdaterar bloggen iallafall! Puuuuss!


6123019287301års gammal bild, och jag vet kunde ha gjort en snyggare pose och min arm är stel jag vet OCH att de är dålig kvalite haha!

What goes around comes around

K.A


2 månader!

Dags att sätta sig ner med plugget och börja! Tråkigt nog utan någon kanelbulle får ta en imorgon. Bye fore now my friends!

What goes around comes around

K.A

Only girl....

Godnatt alla ni som läser, imorgon börjar en ny vecka i skolan. Skönt att komma tillbaka till skolan, uppskattar skolan ibland! Har även saknat mina tjejer, man träffar dom varje dag, sen när loven kommer och alla har saker att göra känns det lite tomt utan dom faktids! Allt för mig idag puss pussWhat goes around comes around

K.A


Sombody to love

Hej babes!

Lite töntigt att skriva nu på en fredags kväll men ibland har man inte de roligaste livet. Har suttit med naturkunskaps boken nu i 1,5 timme. Har ganska mycket i skolan  nästa vecka t.ex ett prov i naturkunskap så tänkte va duktig för en gångs skull och plugga lite. Jaha vad händer då, absolut ingenting njuter av att jag haft lov, jobb lördag och söndag vet jobbar som ett as. Men vem bryr sig om vad folk tycker och tänker, kommer ingenstans om jag sitter hemma och om jag missar en fest lite då och då också så jobb ska de vara. Ska även försöka tvinga hit felicia på söndag haha om du läser de här snääällla haha!

Gick in på johannas blogg och kollad lite och såg att hon hade uppdaterat från USA! Är så äckligt avundsjuk på henne som glider runt där på alla gator, alla affärer, central park och allt underbart som finns där. Ska fortsätta med min natur(fucking)kunskap medans klockan är halv 4 i new york och johanna sitter säker i central park men en latte från starbucks och älskar sitt liv. Ska sluta innan jag verkligen börjar hata mitt liv haha!What goes around comes around

K.A

RSS 2.0