Vart finns alla normala???

Har spenderat tre timmar på face, och tänkte för mig själv FAN FAN FAN! Hahah vilken slöseri på tid, kunde pluggat sönder och gjort klart saker, ohooo! Får ta tag i plugget imorgon och resten av veckan.

Har lov det här veckan and I loooove it!Men har ändå grymt mycket plugg kvar som jag måste ta tag i!!!  Jobbade i måndags några timmar bara, idag vart det riskettan wohooo ett steg närmare körkortet och några hundra kvar haha!
Får inte glömma måste tvinga vår "bööby" aka ISAK haha  som vera säger att klippa mig, fan tar en månad innan man får tid där haha. Så imorgon måste jag dra in till salongen och prata med "bööby" och fixa en tid. Annars får väl jag köra arab klippning hemma hahahah! Nej okej så grov är jag inte....

Är så grymt sugen på en riktigt stor och god middag! HAHA seriöst mina inlägg är det sjukaste....
I LOVE MY ASSSSSSSS HAHAH

What goes around comes around

K.A


They see me roolling!


Skulle publiceras för några dagar sen!!!Oj, så älskad? Folk bombar från höger till vänster om att min uppdatering inte är bra, för min skull och lite för eran kan jag skriva. Har verkligen gått in för det i skolan, känns verkligen bra. Ångrar verkligen att jag var skolk kungen i  åk 1 och halva 2 och nu kan jag säga stolt att jag bara missat en lektion och har gått i skolan mer än en månad ganska stolt faktids. Nog om skolan vad händer annars. Har börjat köra på heltid iallafall känns bra att jag kommit ut på gatorna så se upp för den snyggaste föraren i strängnäs hahah den dagen jag skaffar körkort blir den första låten they see me rooling haha ni måste egentligen se mig hur jag skulle göra de i en stor STOOOR bil haha!
Fin besök från södertälje idag haha, RABI! ( skrev rabo kanske 10 gånger tills det blev rabi säär data!!!) han gjorde våra dagar i sommras och nu när två töntar kommit till jobbet är det inte det bästa som finns haha! Bara vi har bästa ninos och isak så lever vi men finbesök lite då och då älskar vi haha!

What goes around comes around

K.AOne in a million!

Så himla mycket att göra! Är så grymt trött i kropp och huvud så vem som helst kan ta med mig på en semester de är lugnt. 

Allt som har stoppat min bloggtid är, SKOLA + plugg, övningskörning, jobbet, doktor, eskilstuna, Stockholm och insparken.

Orkar inte berätta om allting, kan ta och berätta om min helg bara. I fredags var det skolfoto i skolan kort kort och mera kort hoppas dom här bli bättre än förra året mamma kollade på korten och sa vi skickar tillbaka dom haha! Prov sen marathon till tågstationen. Upp till Stockholm för att möta upp tjejerna anledningen till att jag åkte upp till Stockholm vad för att min babe VERA fyllt 19, shiit hon fyller 20 nästa år vuxen på högnivå båda vi har roliga födelseår nästa år! Shopping och middag där uppe mysigt!

Lördags jobbade jag med ninos som jag inte gjort på ett hundra år, ganska skönt att få jobba med tjejerna, förlåt babe om du läser de här haha. Segaste människan försvinner från ingenstans och är borta i en timme sen kommer han in som att ingenting har hänt haha. Av spontanhet drog vi på skolansinspark. Valde att hjälpa till lite så fick stå i dörren och kolla igenom väskor och jackor efter alkohol. Så jävla kul, tjejerna vart skit rädda och ba du får ta allt. En tjej kanske 16 år hade en hel väska och säger du får ta precis allt innan jag ens öppnat väskan och killarna var glada som mig så de gick galant haha. Dans och drama till 2 ungefär sen till underbara sängen!

Dags att plugga har ganska mycket nu och känner hur ångesten kryper fram....


Sköna vi är! haha seriöst folk som inte hänger med oss shiiiiit i missar verkligen någonting!

What goes around comes around

K.A


Senjoorita katrin

Sitter och äter focaccia ( eller som mamma säger ficiccio) kyckling. Vad händer med mig äter middag men blir ändå alltid hungrig runt 9 halv 10? Bättre seriöst äta ska man göra.

Sitter  och försöker lära min syster spanska från ingenstans...

Hon ska tydligen lära sig eldstaden, men kan inte ens säga hej haha störd skola!
Sen kommer ordet y.
Jag- vad betyder y?
Hon- I
jag- y y
Hon- I
Jag- YYYYYYYY
Hon- Men IIIIIIIIIIIII!

Krig och hon drog. Jag ser henne igen och jag säger hola tror ni hon fattar?!
Nej ska fortsätta med min ficicco och plugg. puss puss


Prova!!

What goes around comes around

K.A

6e september

Hej babes. Idag är surkärringen katrin borta och den normala är tillbaka. Har precis ätit kinamat med johanna och ska snart dra till skolan igen för plugg och möte med min handledare, angående mitt PA! Senare hem till pappa för mat och övningskörning. Vi hörs lite senare!What goes around comes around

K.A

Surkärring

Jag är på riktigt damp humör! Vet inte varför har varit de sens jag vaknade upp, kanske för att jag är otroligt trött. Vill inte snacka skit men fan va folk är snåååååååååla så att de inte är sant en sak jag dampat på är-  jag vill ha en paj med vatten, DRIVER DU MED MIG?!?!?! VATTEN OCH PAJ? Okej om det var en liten tjejer men fan kvinnan var 40+ DRIVER DU!!! Och sen en sak till som jag seriöst dampar över, VARFÖR SKA SVENNSKAR LEKA BLATTAR?! När dom kommer  med sina ord och leker något. Ohooo och tror ni dom ens kan säga de rätt, vilken människa säger bree och skit då? HAHA surkärringen katrin är framme. Damp på allt och alla idag!

Igår jobbade jag med ett riktigt khara, helt ärligt. Ninos överraskningar är inte alls roliga så får se hur han reagerar imorgon, SUPRICE HAHA! Vera kom och hämtade mig sen vidare till henne för god mat och ta de lugnt ett tag. Sen rullade vi till Stockholm- heron. Meningen var att vi skulle bowla och ta de lugnt, men vi hann bara äta tills alla vart sten döda. Men ändå skön att komma hem, somna som en hund på en gång.


SAKNAR SOMMAREN!

What goes around comes aorund

K.A

Godmorgon Strängnäs och restan av Sverige!

 Uppe och ska just börja fixa mig, ska om ett tag börja röra mig mot jobbet. Igår fyllde en kompis 18 år så jag åkte till nykvarn ett tag för att vara med på hennes firande. Kul var det, tråkigare att jag inte är 18 och inte kan hänga med ut, men hoppas tjejerna hade det kul i Stockholm . Får se vad dagen bjuder på idag, skulle vara mysigt med bio eller någonting men att komma hem och bara lägga sig i sängen med en film sk ulle inte heller sitta fel. Känner som att jag behöver ett dygns sömn, är sjukt trött. Nej ska inte fortsätta om mig, ha en bra dag!
Birthday day girl!


Tjejerna, annars var de 20 andra tjejer bakom mig!

What goes around comes around

K.A

Fredagen den 3 september


OBS- ONÖDIG ÌNFORMATION

Sitter i skolan på en samhällslektion heeeelt ensam. Tjejerna dissar skolan( tjejer ni läser de här,och när jag vill skolka  ska ni säga gå gå och inte säga någonting bara säga ha de så kul :)! ) . Skolan börjar och mitt khara liv har förvandlats till plugg äta köra och sova sen får jag inte glömma matte c!
 Valde matte c frivilligt, lite dumt men tänker lite längre, om jag kanske behöver det lite längre fram så har jag det helt här än på komvux.

I tisdags så var det skola till 12 sprang hem städa, duscha, maxa, och packa på en timme. Träffade mina tjejer för att luncha och plugga matte. Ninos underbara ninos som hjälper mig med matten, utan honom ingen matte för mig! Vid 5 satte jag mig på tåget mot nykvar för johanna hade bjudit oss på kräftskiva. Första gången för kräftor iår och första gången på en moppe för mig.

I onsdags sov vi över hos johanna, jag är verkligen en sån person som måste vara 5 eller 10 min innan till saker. Så vi går ner till tåget tvingat ner tjejerna tidig så vi kommer ner och tåget är försenat 15 min, sen 15 min till sen 30 min. Allt som allt var tåget 1,5 timme försenat. Skola, plugg med ninos sen hem. Ser ni mitt liv eller?!

Igår skola till 5, hem till pappa direkt för mat mat mat. Man dör verkligen efter en lång dag i skolan. Senare ut för att köra med pappa, ut på gatorna lite stolt över mig själv. Så fort jag såg en bil i början hamna hjärtat i käften men nu ligger den var i bröstet och jag kör lugnt. Gick senare till tjejerna för lite prat och mys.


JAG HAR KLIPPT MIG! hahah nördigt men var tvungen att säga!What goes around comes around

K.A


RSS 2.0