kommer

Kommer med uppdatering.

What goes around comes around

K.A


Veckans schema!

Snooozar lite och får ett sms av felicia, ingen folkrätt! Taaaaack gud.
Har nog haft världens skönaste schema den här veckan.
Måndag- 8,30-10,00 hål till 4 alltså 6 timmar sen lektion till 5.
Tisdag- 8,45 -12,00.
Onsdag- 8,45-12,00
Torsdag- 13,30-17,00
Fredag- 8,30-12,00

Underbara vecka! Så var jag duktig och gick upp vid 9 också Ska göra lite frukost plugga kolla på tv och vänta på felicia!

What goes around comes around

K.A


Dead!

hello brothers. Vet inte vad jag ska skriva om har inte de roliga livet eller inte det intressanta livet nu, ingen sureplan eller miami här! Haft tre timmars prov, lunch kom hem och av någon anledning somnade jag i kanske en timme. Så död är jag alltid men är lite piggare och ska sätta mig med matte boken. Som sagt inte något kul att blogga om. Ska förbättra mig med bilder och inlägg!



What goes around comes around

K.A


15 november 2010.

Som en riktig åsna har jag suttit och skrivit mitt svenska tal på två timmar. Vågar inte skolka imorgon, har redan fått en utskällning av henne. Så det var bara att sätta sig och skriva sitt tal.
En tråkig måndag har gått, inget speciellt har hänt skola sedan hål i 5 timmar matteC och sen hem. Ska försöka repetera här och läsa på mitt tal och hoppas till alla gudar att det är ungefär 5 min de roliga är att jag har skrivit om rädsla när jag själv hatar att hålla tal. Stammar och blir grymt varm, haha smart drag av mig va?!



What goes around comes around

K.A

Luxura your body!

14 november, hoppas ni vet vilken dag det är idag. Nej ingen speciell, eller jo förutom farsdag så är det en helt vanlig söndag! Jobba med min egna skugga idag, seriöst börjar tröttna på de. Kom hem och bestämde mig för att dra och sola, orkar inte bry mig längre men var ändå försiktig med handen och foten. Ena foten utanför och handen inlindad haha. Men seriöst rummet och solariet var som gjort till en gud. Flera grymma knappar, starkare i ansiktet, så att det luktar gott, kylskåp( ???) dusch!!! haha seriöst grymt men någonting jag hatar är att, så fort man trycker på en knapp börjar rösten alltid säga Luxura your body och man trycker ju inte bara en gång så den rösten kommer 20 gånger så efter ett tag tänker man alltid luxura din mamma haha damp! Kom hem och fick lite gäster, tvingade en 4 åring masera mig hahaha dum jag är men hon gjorde det så varför inte.
Time to do stuuuffff! Peace out


Ser ni, till och med matta utanför.

What goes around comes around

K.A



Damn right!

Jobbade idag som vanligt, men med annat folk. Ninos har dragit till milano, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck! haha jag vill också bort. Men idag vart de arbete med madeleine( måste alltid läsa namnet typ 3 gånger för att se om jag stavat rätt!) och rabi. Dagen var seg som även en av arbetarna var, RABI skalman på hög nivå går nog isläkten på något vis!


Okej måste skynda mig, ska möta upp tjejerna och dra till sjurum! ha en mysig kväll pusspuss

Och jag vet att de här en är old school
 men lyssna på remixen!




What goes around comes around

K.A



dödsmätt!



What goes around comes around

K.A

Like it!

Var ju som sagt i Stockholm för någon vecka sedan och köpte lite. En speciell var min byxdress, älskar den riktigt snygg på!



What goes around comes around

K.A

aluu aluuu

Sitter i vardagsrummet som inte händer varje dag med mamma som nyss fick ett samtal ifrån Iran, seriöst utan att överdriva sitter och skriker när hon pratar. Är tvungen att lägga i hörlurarna på högsta för att inte höra de prata, uft och när de kopplas bort en sekunde är de alllo alllo eller nej de är AAAAAAAAAAALLLLO AAAAAALLLO tror hela huset hör henne haha. Har fått lite roliga besked från skolan så jag är happy happy, men de firas ju verkligen om inte med lite mer plugg haha. Så spenderas denna helg, men inget att vara deppig över vill bli klart med så mycket så möjligt. Är det bara jag som tycker de är för lite timmar på dygnet?? Ska visa senare vad jag ska äta, äckligt gott!



What goes around comes around

K.A

Cougar town

Juuuuuste hahaha jag är som sagt tv-katalogen eller jag har dragit ner på de, men jag på tisdagar äger kanal 5 mig. Så det går program ifrån 8 till 11, ett av de bästa måste ha varit låten i cougar town som går vid 10!



What goes around comes around

K.A

Water

Någon där uppe måste verkligen hata mig, gör klart saker i skolan och jag får mer. Problem på problem, vad är meningen med allt när ingenting försvinner då? Nej ska sätta mig och plugga lite snart eller rättare sagt om en timme haha, fan kom hem för bara två timmar sen så lite vila måste jag nog få.



What goes around comes around

K.A


10e november 2010

HAAAAI HAAAAAAAI hahah älskar tjejen på paradise hotell. Har haft en typisk katrin dag, massage, manikyr- pedykyr, hahaha. Nej men började med skola, sen ut på stan för att göra lite ärenden. Efter alla min hundra ärenden drog jag vill sju rum och kok för lite lunch med djuren. Därefter fika på jobbet, sätter våra fötter på stället och det ska hälsas från höger till vänster. Men men vad gör man göra är vi kända så är vi, haha. Nej seriöst ska sluta med min töntiga attityd nu....





What goes around comes around ¨

K.A


sveriges system!!

Dagen spenderades på akuten, kul nej! men seriöst satt på skiten ifrån halv 12 till halv 5 vilket system!!!!!!!!!
haha men vi lever efter 5 timmars väntan och allt annat!

What goes around comes around

K.A

herre min gud!

Guuud vad folk klagar när jag inte bloggar haha! Såå jag ska försöka blogga lite nu.
Kommer inte ihåg vad jag har gjort, utan att plugga! Haft några prov, höstlov, firande halloween, stockholm och jobb.

Orkar inte ladda upp fler bilder, tar flera år!

Vi firade felicia





Firade halloween-







What goes around comes around

K.A


alluuuu

Aaaaaaaaaaaow en vecka sedan jag bloggade. Det var dåligt av mig!
Sitter på pappas data så kommer inte skriva så mycket nu men om några dagar ska jag börja bomba er,
tålamod mina underbara!

What goes around comes around

K.A

RSS 2.0