Goood nytt jul!

Hej på er, god jul! Jag har inte dragit och dött tvärtom. Har verkligen inte hunnit blogga,  klart jag har suttit vid datan med har inte haft orken att skriva ett långt inlägg. Sist jag skrev och berättade om mitt "intressanta liv" så skulle vi kanske på lucia saken, som vi gjorde. Drog först till en vän, och därefter till stället där alla var, kul var det iallafall.Måste bli bättre på att prova på saker innan jag säger att de är tråkigt. Onsdagen den 15 december var det våran abiturientmiddag ( ett halv år kvar till studenten middag) med hela åk3. Drog till Rogge för middag och hundra tal, därefter till strängnäs "stora" klubb Underbar haha!  Därefter hem till en kompis för att fortsätta och i sängen runt 3/4. Sen upp vid 8 dagen efter gjorde de inte bättre för avslutning( shiiiiiiiiiiiiiiiit min sista julavslutning!!!!!!) Fredagen, drog jag till skolan för att göra ett prov som jag klarade galant, därefter en trip till Eskilstuna med familjen.
Helgen vart det jobb och på måndagen drog vi på en trip, som var en väldigt bra början på lovet. På tisdagen komma hem återhämta sig och sova för att gå upp tidigt. Onsdagen vart det jobb och sedan myspys kväll med min vera, allt ifrån våra egna brownie med after eight till godis chips och dipp. Torsdagn gick att fira jul med pappa och nu är det fredag och här sitter jag i mitt rum och funderar lite på livet och uppskattar de väldigt mycket.Är tacksam för att jag har min familj, vänner och allt annat jag får, fått och har.
Från mig till er alla önskar jag er en godjul!
What goes around comes around

K.A

jävla luciavaka!!

tredje advent. Snart avslutning, snart jul, snart nyår och snart ett nytt år med nya händelser! Kan inte göra mer än längta! Jobb hela helgen måste bomba nu, har planer som måste göras och hända och om de ska gå i uppfyllelse behövs moooney! Tjejerna ringde precis, idag är de lucia vaka( SKIT TRADITION) som dom vill att jag ska förlja med på kan vara kul med orkar verkligen inte vara upp hela kvällen och gå hem själv ohooooooo. Nej ska prata med dom och kanske få dem att hänga med hem vid 12 eller någonting!



What goes around comes around

K.A

10-12-10

Jag vet, jag vet! Jag är dålig, Har varit en jobbig vecka och jag kan verkligen inte säga att nästa vecka kommer bli lugnt för den kommer nog bli värre. Får försöka uppdatera varje dag så får ni hänga med. Har varit i köket i kanske 1 1/2 timme och bakat cheesecake min första så vi får se hur den blir! Ska ta kort så får ni se resultatet en annan dag. Ska föna mitt hår och bara ta de lugnt! Jobb hela helgen och sen blir det sista veckan i skolan med mösspåtagning, lucia, abriturientmiddag, tre prov och annat kul! Puss puss



What goes around comes around

K.A

Sista månaden

De va länge sen! Har ingen egen data för tillfället, så jag för göra det bästa av situationen. Fasten jag inte bloggat på några år har jag inget kul att blogg om, har drunkat i plugg, ångest och jobb. Men hade en hälig ledig dag i veckan så jag och vera valde att köra på trip bort. Mycket mycket trevligt! Vad hände igår ,jo jobb och sen en härlig kväll på sju rum. Säger så här sätter man sig vid baren kan man verkligen glömma om att få kunna sitta  själva, de kommer olika personer hela tiden. Men det var ändå kul kan jag säga! Nej hinner inte blogga mycket nu, för idag gäller det är plugga har tre prov nästa veckan ( SOM BORDE VARA OLAGLIGT!!!!) måste duscha fixa mitt hår äta och kolla på gossipgril så här kan jag inte sitta. puss puss



What goes around comes around

K.A

RSS 2.0