Höst eller?

Vilket väder vi har fått! Ena dagen är det så varm att man svettas som en gris och andra till att ha på sig sina vinterkläder. Ligger i sängen, kolla på klockan.  Känner för att baka, vill göra bullar, muffins och kladdkaka! Får se om jag orkar ta mig upp ur sängen.

En bra tag sen jag blogga, men har gjort andra saker så bloggen är inte det första jag tänker på. Har hunnit vara i Stockholm 2 gånger, äventyr med vera, mys och grill med vera och chantal och en massa mer.









What goes around comes around

K.A


soooon

babes kommer uppdatera snart, inom en dag en vecka en månad de får vi se men ska försöka göra de så fort så möjligt! puss

What goes around comes around

K.A

boooooooooring

Vad händer i mitt liv, just precis ingenting. Kan fan inte göra ett piss, alltså hellre är jag största slaven eller jobbar arslet av mig än att sitta hemma och inte göra någonting. Antingen jobbar alla eller bor hundra kilometer bort! Så att om någon ska komma hit och bara hänga är ganska omöjligt. Ångrar lite att jag inte hängde med till görnan idag, men va tvungen att dra till doktorn.  Juste måste dela med mig av en rolig sak, ninos fyller år på lördag så vi tänkte beställa en tårta. Jag tar tag i uppgiften för jag ändå inte har någonting för mig. Dra dit och det är kanske 6 killar där, säger att jag vill ha en tårta av bröst alltså en bröst tårta och det första han gör är att kolla på mina  boobies haha. killar killar killar, eller dom här va fan män, men men dom fick sig ett garv för hur ofta kommer det in en tjej och vill ha en bröst tårta???

Bilden är tagen av bel sexi mama.....


Kamal, jag med två normala händer och vera.

What goes around comes around

K.A

Handi va mitt namn....

uppdateringen kommer inte vara så grym dom här dagarna. brände hela min hand på jobbet igår så har några stora blåsor på min hand. Så fort jag kollade på min hand började jag gråta haha, kul nu men fyfan va jag grät igår. Så blir lite tufft med livet nu kan använda den lite men inte alls mycket, får inte blöta handen( duschen ????) så jag har blivit lite handi nu.... men ska försöka blogga nu när jag ändå bara ligger i sängen. ha en bra dag puss puss

What goes around comes around

K.A


10+11 juli

Vilken varm dag! Brist på syre blir det då kan jag säga. Jobbade idag i denna värme, utan ac fast med en fläkt med varm luft! Utan att överdriva svettades på alla möjliga ställen på min kropp. Hem och sen tjejerna

Igår var jag ledig, senare på kvällen mötte jag upp vera och chantal. Vi spelade minigolf haha. Vi kan säga att det var jag och chantal mot vera. För om vi förlora skulle vi bjuda vera på ett glad vin, och om vi vann skulle vi få kalla henne som henne dåligförlorare. Men hon kom två så de vart ingenting!

Dags att lägga sig, upp och jobba imorgon puss puss. Juste grattis till Spanien som vunnit VM!







What goes around comes around

K.A

babes...

Babes måste och lägga mig för att jag ska upp och jobba imorgon fast jag ville säga godnatt och att det kommer upp ett inlägg imorgon om idag! Sovgott puss puss

What goes around comes around

K.A

Fresh...

Godkväll!

Hoppas ni mår bra och lever livet. För min del är mitt liv jobbet. Är så sjukt trött i hela kroppen och huvudet, somnade en stund när jag kom hem men känner mig lika trött nu. Har suttit hela kvällen med the hills och the city, skönt att inte göra någonting än att bara glo. Dags att byta om till skönare kläder och sen kanske en bok får se om min stackars ögon orkar!

Juste till fresh, har äntligen köpt en speciell spray till skorna som luktar skit under sommaren, till mina jobb skor och till mina vanliga ballerina. Skit bra till ballerina eller till folk som använder skor utan strumpor! Köp den här, skit snuskigt att skorna ska lukta och behöva skämmas när man shoppas och inte kan ta av sig sina skor och vill pröva andra!



What goes aorund comes around

K.A

nighty nighty

Jaha då var denna dag över. Jobb hela dagen, finns inte en dag jag och ninos dampar på varandra, gick så långt att jag gjorde honom 2 kr fattigare haha! Men annars skönt att jobba lugnt och inte för fint väder för att ha ångest.
Efter jobbet sprang vi lite ärenden och sen hem för att byta om. Middag med min sötnos vera, som hon säger vi har alltid någonting att prata om och om vi inte har säger vi att vi inte har något att prata om och sen garvar vi sönder! Sen kom hela gänget och tog upp halva stället... Godnatt  




What goes around comes around

K.A


Stolt över mig själv!

Stolt över mig själv att jag har gått upp vid 6 och är klar nu! Måste bara klä på mig sen drar jag till jobbet i det här fina vädret! Ha en fin dag, själv kommer jag stå på ett café och hata mitt liv för att vi inte har en AC men ska inte börja klaga nu puss puss



What goes around comes around

K.A

Dove

Den här hittar man i mitt rum, älskar lukten! Påminner mig så grym mycket om grekland, när vi åkte till athen och delfi. Fan tror Johanna hade tagit med sig den, minnen! godnatt



What goes around comes around

K.A


7/7

Har varit skönt att vara ledig idag, inte behöva gå upp vid 6( för min del kvart i 7 snoozar som fan)! Solade hemma hos pappa, åt lunch där också! Sen hem fixa mig träffade vera, hängde med killarna sen middag med vera!

Det har hänt någonting både jag och vera är alltid såna som hittar på saker åker hit och dit så fort vi är lediga. Men vi har blivit så sjukt sega så att det inte är sant, som idag jag var ledig och vera sluta vi halv 1 vi kunde lätt åka till Stockholm eller vera om du vill örebro! Gud va händer med våra hjärnor?



What goes around comes around

K.A

Möörning!

Har fönstret öppet och hör hur någon jävel klipper gräset vem orkar de vid 9 på morgonen? Kunde iallafall sova lite längre och vaknade upp vid halv 11. Ser att solen skiner idag vill därför dra till pappa snabbt och sola!

Isak har nu under dom här dagarna suttit och käkat müsli på jobbet, så igår under vår shopping så var jag tvungen att köpa exakt samma saker. Gott och nyttigt!



What goes around comes around

K.A

Elsas mode!

Jag är verkligen inte typen som läser böcker men den här fastnade jag för och läste ut den på bara några dagar!
Rekommenderas verkligen! Lite som jag vill ha de flytta till New york leva livet ett par månader, jobba och sen leva livet i Stockholm...



What goes around comes around

K.A

6/7

Har varit en lång dag med väldigt dåligt väder. Vädret gör så himla mycket, är man grymt trött och ser att solen skiner, första tanken om man jobbar fan vi kommer bli bombade men ändå så ställer man sig upp för att solen skiner. Är det fult väder blir allt hundra gånger tråkigare. Jobb med ninos och besök av alla i,v,r,djb.

Shopping på ica och sen hem till mig! Har tagit ett vattenbad till mina stackars fötter som verkligen är halvt döda, jävla skit golv-sten golv på jobbet så mot slutet shit om man kan stå som en människa är det ett mirakel!





What goes around comes around

K.A


År och dagar...

År och dagar sen jag sist skrev, men jag har helt ärligt inte hunnit. Har varit så att jag vaknat upp vid halv 7 gått och jobbat till 5 kanske, hem fixa sig sen ut träffa vännerna sen komma hem vid halv 12 -12 och sen sova. Ungefär det livet jag har haft under några veckor. Tjejerna på jobbet har slutat så nu är det bara jag och vera som jobbar så de blir lite tufft, men jävligt kul med vera, ninos, isak och rabi! Vera- alltid rolig att jobba med skriker på varandra från disken till köket om att byta låt och leker att vi är i hells kitchen, ninos- haha underbar människa omänsklig chef! Rabi- ninos bror- naknoooo från början till slut, sjuka kunder har vi haft tillsammans och panik haha. Isak- älskar när han kommer in och gör jobbet roligt när man står där med kaos och alltid leta efter vår melon.

Annars har det varit ett skönt lov än så länge inte alls mycket har hänt tråkigt för min del men vi har många år att leva, visst man lever bara en gång men det finns 365 dagar på året och jag är 17 år jävligt många 365 dagar har jag att fylla med roliga saker! Har varit dålig med kameran men lite har jag kunnat ta.

Bilderna är ifrån- Midsommar, matning till fåglar, Stockholm, dricka på jobbet en het sommar dag, grilla med tjejerna och sen middag med vera. Har gjort en massa mer men har glömt bort och glömt ta bilder.

Dags att forska vidare och sen sova, godnatt!



















What goes around comes around

K.A

RSS 2.0